IVAN NAMEŠTAJ PR

Preduzeće se bavi izradom nameštaja po meri i restauracijom nameštaja. Ukoliko vam je potrebna izrada kuhinja i kuhinjskih elemenata po meri, kancelarijskog nameštaja, plakara, omara, fotelja, garnitura i ležajeva, nameštaja za predsoblja, trpezarije kao i stalog nameštaja, možete nas kontaktirati. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, i poslujemo u skladu sa postavljenim rokovima. Nameštaj izrađujemo od najkvalitetnijih materijala, po vašoj želji i ukusu. Takođe, vržimo popravku i restauraciju starog nemaštaja. Nalazimo se u Vranju i poslujemo na teritoriji pčinjske regije. Uverite se u kvalitet našeg nameštaja i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo:

 DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba po mjeri, dnevna soba seoski stil, dnevna soba MDF. 

 KUHINJE
Moderna kuhinja po mjeri, klasična kuhinja po nacrtima, unikatna kuhinja u seoskom stilu, masivna kuhinja, kuhinjska ploča. 

 MONTAŽA NAMEŠTAJA
Montaža namještaja, rastavljanje namještaja, sastavljanje montažne kuhinje, dostava i sastavljanje namještaja, sastavljanje opreme za trgovine. 

 RENOVIRANJE KUHINJE
Obnova kuhinje, zamjena pulta u kuhinji, mjienjanje metalnih djelova. 

 RESTAURATORSTVO NAMEŠTAJA
Restauriranje antičnog namještaja, ručno lakiranje starog namještaja, odstranivanje plijesni. 

 SPAVAĆE SOBE
Bračni krevet po mjeri, nočni ormarići po mjeri, ormari u spavačoj sobi po mjeri. 

 STOLAR
Stolarske usluge, namještaj po mjeri iz ultrapasa, namještaj iz furnira, unutarnja oprema po mjeri, spavaća i dnevna soba po mjeri, stolarstvo. 

 UGRADNI ORMARI
Ugradbeni ormari, ugradbeni ormari pri novogradnji, ugradbeni ormar za odjeću, ugradbeni ormar ladice. 

Adresa: Radnička 5, 17500 Vranje; tel. 063 8 405 871